nur qeeha » wah seronoknya tetapi adek qeeha x pandai nyanyi x pernah dergar pun hai kawan kawan kawan kawan nama apa
AyuKechik » Maaf atas segala kesulitan...
AyuKechik » KEPADA FOLLOWERS KARYA BOB, SILA LAYARI BLOG BARU NYA DI... http://dicelah-celahrenungan.blogspot.com/
guataulula » ok....tq...brader bob. bye.
guataulula » sekiranye adalagi petua2 yg bob sudi nak beri, tolong email kat gua la. email saya guataulula@yahoo.com
guataulula » ooooo....bob tak ada uat masa nie kut. anyway, saya terbaca mengenai cara2 nak buat meriam buluh. tq bob. saya nak terai buat la. tapi bukan dgn buluh, nak buat dgn besitiang sign board.
guataulula » kenapa bob tak jawap nie
guataulula » hello bob
guataulula » as'kum...ada org bernama bob kat sini ke
Shahar » Salam Bob, selamat blogging kembali...apa khabar..sihat ke?
Azman - Doha » Miza, saya rasa saya kenal dia. Takpala ...dah jodoh dia...
Azman - Doha » A'kum Bob, laman ni idup lagi ke..?
Yusrina » dearest bob. achievement doesn't come from what we do, but from who we are..you are what you are..thank you for sharing and happy living
jerungsopan » Salam pekenalan kalau free join la pemancingtegar.blogdrive.com
Rosleek2002 » Asalamualaikum wm wb Bro Bob. Hmm...lama sungguh x update blog nih. Ingatkan orangnya dah tak de... Opsss... Lawatilah laman web saya dan rakan2 http://goclimb2006.blogspot.com
biz.women » jom jengah http://www.villaonline.blogspot.com
orenziey » ade sape2 bleh bgtau??
orenziey » sape tahu tujuan gasing dimainkan
pyan » RAHSIA TEKNIK HEBAT MEMBUAT DUIT MENGGUNAKAN E-BAY MALAYSIA DIBONGKAR!!!!HOTT!!!
the gunner » pisang montel?
the gunner » pisang montel?
lea » akum..hye sy org br kat cni....nk tanye ckit...korang tau x nerk o pe website utk search bout pisang montel....
akhir » A kum, ada sesiapa tahu di mana boleh beli atap nipah
jerung » askum! gua pnya email pariraksasa@yahoo.com
miza » Azman, ada seorang teman saya yang kerja di petronas kerteh, hari tu sibuk pasal nak kerja di doha, qatar. tapi lepas tu senyap....tiba2, buuummm keluar cerita nikah lagi satu. kwang3x.SALAM PKENALAN
Azman QP, Doha » Memang sah le....sejak masuk Carigali ni, takda masa nak update blog...sibuk mencari & menggali ke Bob?
R@lph » hi
R@lph » hi
R@lph » hi
faiz » assalamualaikum bob, cerita pasal masak keladi tu.. bob tahu gulai kemahang?
nami » xde sesapa blh jawab ke?
nami » hai sabri.. wlkmslm
nami » ade x sesape yg dah g pengkalan balak, melaka?
Azman » Cuti skola ni Bob pi mana? Saya plan nak ke Kedah, Perlis & Taiping. Kalau sempat bole jumpa Bob.
Azman » Bob, awat article ni lama tak update?
HaFiZ » Haii semekom .ewin sehat ker.. leh berkwn takk ..*__*
price » hai smua.pe habak.
price » hai smua.pe habak.
ewin » bob.... sy ada baca kisah u and ur opis mate pegi kalumpang Resort. Macam Best jerr. Kalau u ada no Tel resort tu pls email i ...urgent. Nak booking. email sy... azilazri@gmail.com....... TQ
ewin » BOB.. ADA NO TEL KALUMPANG RESORT? TOLONG PASS KAT SAYA.
amy » elloo..sesapa kt dlm ni tau nama chalet atau resort kt cherating x..kalo tau emailkn kt sy - amiera_baby2001@yahoo.com
masyitah » hai
masyitah » hai
Epi » hello.. ada sapa2 kat sini kenal fariz + Rina tak??
Epi » i need to get their no or email... i dah lost contact lama dah.. baru2 ni jumpa blog depa.. tapi takde contact n tak update
Epi » hello.. ada sapa2 kat sini kenal fariz + Rina tak??
nisa » HI..
nisa » hi..
ieda » ade jerr..
ieda » hzq
ieda » iii
ieda » iiiiiiii
die » ade sesape tau pasal perkampungan nelayan kat penang?
abcdefg » as'kum, hai... de orang ke ni?
hzq » hi...ada org disini???
hzq » hi...ada org disini???
hzq » ...hi..ada..org disini???
Kh@za00 » aaii bob
Kh@za00 » aaaiiiii
jalaluddin » Hi anybody here
jalaluddin » hi zahra boleh kenal2
zyzaidi » unique!
zyzaidi » 7pi4v
pija » sesape yg tau pasal konda-kondi plz ntaq mail kt sy.. hafiz_kechiks@yahoo.com.my tQ beri much.. as'kum
pija » nk tnye sket..leh x citer cm ne nk men konda-kondi, rules nk men pastu sape je yg leh men..
bob » tak tau le kaklong mengenai shahar ni, sejak pindah rumah baru dan nak dapat cahayamata baru ni dia menyepi pulak.
kaklong dedek » assalamualaikum...sya mengenali blog melalui blog syahar...ke mana syahar yer..blognyer tidak di update kan..setau sy bob salah sorg kenalannya..
kaklong dedek » assalamualaikum...sya mengenali blog melalui blog syahar...ke mana syahar yer..blognyer tidak di update kan..setau sy bob salah sorg kenalannya..
bob » mualaikummusalam w b nuril, terima kasih kerena sudi singgah ke blog ni.
nuril »
nuril » a'kum........bob....sy bru nak mengenali laman web ini..hi......
bob » Mualaikum musalam Man, singgah-singgah le selalu. ape khabo? ariraya ni balik ke?
Azman QP, Doha » Nampaknya lagu "Girl from Ipanema" ni kekal menjadi lagu thema utk blog ni.
Azman QP, Doha » Assalamualaikum Bob. Dah lama tak masuk ke laman ni. Sementara menunggu waktu tidur ni, teringat pulak tentang Bob. Dah agak dah mesti ada cerita menarik tentang Ramadan.
liza » askum
sha » ader saper2 kat cini
sha » akom
sha » hai
bob » Mu pun dapat bonus jugak...he..he ape-ape pun nanti aku belanja le
Yunus » Bob, Kalau dpt Bonus jgn lupa belanja aku kat KLCC eek
Unknown » boleh tak...tolong lah....
Unknown » awak tahu mcm mane nak buat sorakkan Sukan...Tolong boleh...saya baru sahaja berumur 11 thn....
rahsia » bodoh
rahsia » akom.........
rahsia » x pe lar nak out lar camni
rahsia » x layan ke
rahsia » hi zieqa!!!nak chat
rahsia » hhhhhhiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!
zieqa » kalau ada paper email la kt zieqa kt :- azy-ija@yahoo.co.uk ok bye...
zieqa » HAI...ADA ORG KE X DE KT CNI....
zieqa » Hai,,as'kum semua..nk join skali boleh??
sofe » nak ikut g mancing
shahar » bob.... saya bukan sibuk ngan kerete ke, rumah ke...lebih sibuk ngan famili yang semakin membesar..tapi mancing tetap dalam impian...insyaAllah..nanti kita gi..
sarra » pe kaba?
sarra » askum semua
sarra » akum
waFa » helo
bob » Hi opah, hi banditz, mulaikummusalam w b juana...hi ogy, macam mana keadaan KLD wakyu ini..sibuk ke dengan program-program?
ogy KLD » salam rejab bob, lama tak menegur
juana » tak da orang dah ek...?